Slagerij Max Boektje


U voelt zich snel thuis in onze gezellige, sfeervolle winkel. We hebben een breed assortiment vlees, vleesproducten en vleeswaren, tapas(fingerfood), maaltijden, salades enz. Ons team is gefocust op behulpzaamheid en service, zodat u prettig boodschappen doet.

Geachte klanten,

Helaas is het coronavirus een grote spelbreker voor ons allen. We kunnen dit jaar geen kerstbestellingen aannemen, vanwege de 1,5 meter regelgeving hebben wij niet te veel medewerkers op de werkvloer.
Natuurlijk staan we ook dit jaar voor u klaar voor een goede kerst. We hebben dan alles voor u in huis zoals bijvoorbeeld wild en gevogelte, kalkoen, kalkoenrollade, eendenborstfilet, lams en kalfsvlees, gourmetschalen en fondueschalen (deze schalen worden gemaakt waar u bij staat).

Tips

  1. Neem alvast vroegtijdig het vlees en of gevogelte mee om in te vriezen, zo heeft u het alvast in huis en voorkomt u lange wachttijden.
  2. Bedenk eerst wat u voor het kerstdiner nodig heeft en maak een briefje zo kunt u vlot en rustig winkelen.
ProductVacuĆ¼m verpakt < 2 gradenVriezer <18 graden
Biefstuk6 dagen2 maanden
Kip4 dagen2 maanden
Varkensvlees4 dagen2 maanden
Lamsvlees6 dagen2 maanden
Gekookte hamNormaal verpakt 6 dagen1 maand
WorstsoortenNormaal verpakt 6 dagen1 maand
Rauwe hamNormaal verpakt 10 dagen2 maanden

Herkomst

Het vlees selecteren wij op hoogwaardige kwaliteit en de herkomst, zodat de bereiding ervan goed verloopt en uw verwachting van smaakbeleving en malsheid van uw aankoop positief uitpakt. Tegenwoordig speelt de herkomst van het vlees een belangrijke rol bij de klant. Staan wij achter onze eigen producten? Het antwoord is Ja, ze zijn gecertificeerd en kunnen dus getraceerd worden. Tevens wordt het rundvlees voor de slacht gecontroleerd op BSE. Wij weten waar het vlees vandaan komt en wat voor vlees het is en kunnen u hierover goed informeren, mede dankzij onze leveranciers.

Onze leveranciers hebben hoge leveringscondities zoals:

  • De hygiëne (HACCP gecertificeerd)
  • Kwaliteit
  • Versheid
  • Traceability
  • Temperatuur

We verkopen rund-, varkens-, kalfs-, lams- en paardenvlees

45 jaar in de vruchtenbuurt

Een familiebedrijf: het was 1971 toen Ferry van der Ham en Jacqueline Boektje een Slagerij openden in de vruchtenbuurt. De winkel bevond zich op de hoek van de Druivenstraat en de Pomonalaan. Zij woonden met hun zoon (Max) achter de slagerij. In 1984 is de Slagerij verhuisd naar de vlierboomstraat 127. Het was er een komen en gaan van klanten en werd een begrip in Den Haag en omstreken. We werden dé biefstukspecialist en het adres voor de bbq. Inmiddels heb ik (Max) het bedrijf zonder aarzelen in 2010 overgenomen. De Boektjes houden van tradities en onze traditie (kwaliteit-prijsverhouding, service, gezelligheid) zal ik voortzetten.

Spaaracties

Een volle kaart is een hele grillworst waard!

Bij besteding van 10 euro krijgt u een stempel, is uw kaart vol (20 stempels) dan neemt u gratis een hele grillworst mee.
Actie geldig t/m 31 december 2019