Slagerij Max Boektje


U voelt zich snel thuis in onze gezellige, sfeervolle winkel. We hebben een breed assortiment vlees, vleesproducten en vleeswaren, tapas(fingerfood), maaltijden, salades enz. Ons team is gefocust op behulpzaamheid en service, zodat u prettig boodschappen doet.


Herkomst

Het vlees selecteren wij op hoogwaardige kwaliteit en de herkomst, zodat de bereiding ervan goed verloopt en uw verwachting van smaakbeleving en malsheid van uw aankoop positief uitpakt. Tegenwoordig speelt de herkomst van het vlees een belangrijke rol bij de klant. Staan wij achter onze eigen producten? Het antwoord is Ja, ze zijn gecertificeerd en kunnen dus getraceerd worden. Tevens wordt het rundvlees voor de slacht gecontroleerd op BSE. Wij weten waar het vlees vandaan komt en wat voor vlees het is en kunnen u hierover goed informeren, mede dankzij onze leveranciers.

Onze leveranciers hebben hoge leveringscondities zoals:

  • De hygiëne (HACCP gecertificeerd)
  • Kwaliteit
  • Versheid
  • Traceability
  • Temperatuur

We verkopen rund-, varkens-, kalfs-, lams- en paardenvlees

45 jaar in de vruchtenbuurt

Een familiebedrijf: het was 1971 toen Ferry van der Ham en Jacqueline Boektje een Slagerij openden in de vruchtenbuurt. De winkel bevond zich op de hoek van de Druivenstraat en de Pomonalaan. Zij woonden met hun zoon (Max) achter de slagerij. In 1984 is de Slagerij verhuisd naar de vlierboomstraat 127. Het was er een komen en gaan van klanten en werd een begrip in Den Haag en omstreken. We werden dé biefstukspecialist en het adres voor de bbq. Inmiddels heb ik (Max) het bedrijf zonder aarzelen in 2010 overgenomen. De Boektjes houden van tradities en onze traditie (kwaliteit-prijsverhouding, service, gezelligheid) zal ik voortzetten.

Spaaracties

Een volle kaart is een hele grillworst waard!

Bij besteding van 10 euro krijgt u een stempel, is uw kaart vol (20 stempels) dan neemt u gratis een hele grillworst mee.
Actie geldig t/m 31 december 2023